Αναστασιάδου Ελευθερία MSc

PILATES TRAINER

Η Ελευθερία Αναστασιάδου, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Α.Π.Θ. με ειδικότητα Δραστηριότητες Κλειστού Χώρου.

Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Master of Science) από το Trinity Laban Conservatoire of Dance, τμήματος του City University of London στην επιστήμη χορού (Dance Science).

Στη διάρκεια των σπουδών της στην Ελλάδα, πιστοποιήθηκε επίσης ως καθηγήτρια Mat & Reformer Pilates, Yoga, Ιμάντες Αιώρησης & Personal Training.

Σε συνέχεια της εκπαίδευσης της στον τομέα του fitness, φοίτησε στη σχολή Balanced Body London, όπου και πιστοποιήθηκε με τον τίτλο Comprehensively Pilates Instructor, δουλεύοντας με όλον τον εξοπλισμό της μεθόδου.

Πιστοποιήθηκε επίσης, με όλα τα διπλώματα της UKSCA (Strength & Conditioning Association) ως Strength & Conditioning Coach.

Η Ελευθερία είναι επαγγελματίας χορεύτρια, χορογράφος και circus performer παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, στον τομέα της άσκησης και υγείας. Παρέχει βοήθεια, σε ανθρώπους που προσπαθούν να ξεπεράσουν μυοσκελετικούς τραυματισμούς, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του Pilates.


© 2019 ELITE TRAINERS. ALL RIGHTS RESERVED